Monday, March 26, 2012

our 2nd annivesary of LOVE :)


ALHAMDULILLAH :)

menginjak ke tahun ke dua usia kecil perkahwinan kami. Kalau tahun lepas kami memang tak dapat nak sambut sebab tu masih dalam pantang :) so makan ape pun tak boleh.hihihi. Tahun ni alhamdulillah dapat sambut together gether dan lebih meriah dari tahun lepas sebab murah sikit rezeki .hihihi

mula2 plan nak pegi hotel kat area town pastu malas.rase macam tak feeling pulak kan. ade kawan terus pop out one idea untuk makan kat casa del rio. sebelah je sungai melaka. berhadapan dengan kincir agin(terpisah dengan sungai).hotel die cantikkkkkkk sangat.

Mula2 tu bawak medina dulu.maka dengan baju dinner mama pun mengejar anak yang semakin buas di shopping mall. terkedek2 okay.seb baek pakai wedges,kalau tak sure asyik terpelecok je kaki.lepas tu mak n ayah datang amek medina balik rumah :) so mama n papa pegi dating.hihihi



bersantai di fitting room :)


the hotel :) ouhhhh so sweet n romantic dinner we had!


tak boleh dipisahkan dengan hp.urhhhhh

pic of us :)

card dari eazy :) n also perfume for him

i got my new phone .tengsss sayang

oh ye f n b staff kat situ sangat baik.siap bagi one slice kek yang sedap!

LOVE YOU FOREVER N EVER!


2 comments:

Cik Adieb said...

Budak tu tak sabar maw naik lif :D
Anda ditag :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/contestst-cas-sie-emily.html

Anonymous said...

Salam..nak tanye husband u dulu kat Poli perlis ke?just tanye..sbb mcm kenal..