Thursday, October 18, 2012

Alhamdulillah, Im PREGNANT

ALHAMDULILLAH & SYUKUR :)

Im pregnant again for the second time, tapi sebenarnye dah lama uolls. Sekarang dah masuk 24 weeks pun(6 bulan). Sama je macam preggy Medina dulu. I dun have any allergic, morning sickness n etc. Cuma pening2 lalat, penat , n cepat letih(tu pun sebab nak melayankan princess sorang tu). Yang lain takde masalah. Aktif seperti biasa.

Tapi sama juga macam pregnancy dulu. Anemia/ HB LOW again n again. So memang kena makan banyakkkk kerang, banyak hati dan banyakkk ubat. Huwaa. Bosan tau! Kalau low lagi kena amek darah selalu. Tak best sungguh.

Hurm pregnancy moment was good :) N tahun ni alhamdulillah rezeki memang bertambah tambah dari dulu. Prefer nak bersalin di swasta tapi tak decide lagi ke mana.  Kalau lambat sangat memang GH je lah macam dulu. Tak kesah pun kat mana sebenarnye, janji boleh bersalin pastu boleh balik rumah dengan selamat :)

N WE DONE FOR 3D SCAN!

Baby sihat, sempurna. Alhamdulillah. Syukur

Menanti bulan Februari yang mendebarkan. Mampukan menguruskan dua orang anak dalam usia muda dan kerja yang semakin membebankan? Semoga dipermudahkan. AMINNNNNN...

11 comments:

Cik Puan Tqah said...

bestnye eazy..nnt eazy tua sng..cm mama tqah.. anak2 da besar..mama muda lagii..siyesss..bahagia..anak2 da keje..xpayah pk dah

iietamalek said...

tahniah eazy..

;)

Nur Akmal said...

Wah,eazy. Ngandung lg.. Congratulations dear

Nur Akmal said...

Wah,eazy. Ngandung lg.. Congratulations dear

Nur Akmal said...

Wah,eazy. Ngandung lg.. Congratulations dear

Nur Akmal said...

Wah,eazy. Ngandung lg.. Congratulations dear

Fendy said...

tahniah2...anak kedua

Noraida abu samah said...

tahniah

ellenyna said...

congrats ! :)

Wawa Tasliman said...

tahniah... nanti baby kita sebaya.. insyaAllah.. :)

Rashila In Da house said...

tahniah ez=)