Friday, October 19, 2012

Mana perut ni!

Kali ni punya pregnant, perut kecik sikit :) Berbanding dulu. Berat pun dah nak dekat 7 bulan ni baru dalam lingkungan bawah 55kg lagi. Legaaaa sikit. Kalau tak dulu memang macam penguin. Berat naik, selera mengganas. Tapi kali ni dah pandai control makan, kalau terasa macam laparrr je walaupun lepas makan 2 pinggan nasi, aku akan pergi online sampai tertido. Tindakan bijak, sebab kalau tak, kena minum air gula. TAK SEDAP!

Tadi masa assembly pun akak kat opis tegur , dah bape bulan? 4 bulan eh? 3 bulan eh? Hihi bila jawab 6 bulan semua terkejut, and siap cakap wah kau dalam diam2 mengeram. Hahaha. tau takpe. Dok mengeram la ni kak oi, esok esok bulan 2 menetas la nanti :p

Seluar jeans? masih boleh pakai, terutamanya kalau yang jenis lowcut. Memang bawah perut n bawah pusat. Maternity jeans belum muat lagi. Sebab longgar. Pastu jadi labuh macam pinjam seluar orang. 


2 comments:

Tihara said...

as salam,

haha, tak menahan ayat mengeram tu.. :)

Wawa Tasliman said...

hehehe diam diam mengeram.. :)