Tuesday, October 13, 2009

bukan aku tak cinta version

tajuk atas tak boleh blah.dulu mase duduk asrama penjara tu. ramai kawan2 suke layan jiwang.termasuklah si zuhana sepet.die adalah penyanyi yang terbaik dari ladang.sebelum tido i harus didendangkan dengan alunan suara die.haha.zack-u. i miss zaiton sameon song so much!lol.

ok.back to the topic.bukan aku tak cinta.yep.bukan i tak cinta ini blog.tapi maaflah. i pagi pagi bangun tido da teringat ape i nk buwat arini utk my wedding.hey.im not planning the super duper grand wedding sampai nk ade second blog taw.tapi i buwat untuk i sendiri n kwn2 utk share pendapat dan boleh jugak wat rujukan.

tu sebablah i slalu update blog sane tu.hehe.excited jew.grand nye tidaklah.tapi i nk jadikan wedding i nnti hari i yang i akan ingat sampai bile2.i wish i cud.huuuu.kenape tibe2 rase nk nanges eh?i miss my sayang.susahnye nk jumpe.bile pagi u keje,i keje.bile malam u keje,i tak mampu nk tahan mate n tertidur.sorry dear =( my bad.

pagi tadi hujan lebat-selebatnye.mcm tawu ape yang bergolak dlm hati i ni.i sedih.takde orang yang i rindu kat sisi.i really miss him so much.noktah.

10 comments:

suezensuzanna said...

owh...hehe..mesti dia rindu kat eazy jugak:)

Hazzy Ishak said...

tak sabar tgu eazy kawen...

Uruchimaru @ kf said...

waa..yelah org tue..!!!

Saifura said...

asyik masyuk bercinte ye?

~@k1 is @utuMn!~ said...

sbo2~~
xmO nanges!

Beauty Touch said...

hey babe
im back!!miss uuuuuuuuuuu
hehehehhe

PertMuffin said...

u guys are really sweet couple.
:)

mr.syazwan said...

sweet nye bakal pengantin kita ni...

dinda hazzy...

kanda jeles ngan mereka ni...

huhuhu

eazy... semoga hepi selalu...

=)

wansha said...

wahh...kak wansha pong nk curah kan kerinduan kat my ehem3 gak la..i miss yu!..hihihi

sepet a.k.a zack_u said...

hahaha! terbaek la sgt dari ladang...