Monday, October 12, 2009

kalaulah....

hmm.boringla.

kejap lagi ade meeting club.mesti lame gile.yela,mesy agung n siap ade pelantikan baru lagi.adoila.dah la pening.tambah plak ngan mesyuarat yang ramai orang japg.mesti rase nk muntah jew.uweeeek =(

i loveee my work!(betul kew?)

kalau....

kalaulah i tinggi,mesti i dah design gaun kawen skunk ni
kalaulah i tak jadi s/u mesti i dah jadi civil engineer
kalaulah i study kat PD, mesti i tak jumpe atif
kalaulah i suara i sedap.mesti i dah jadi artis.panggg!
kalaulah i diberi pilihan. i nk beli VW new bettle
kalaulah i dah kawen,i nk transfer keje kat kedah
kalaulah i byk wit, ni invite pejal tahir nnyi kat wedd nnti
kalaulah i jadi ustazah, i prefer nk ajar al-logatul arabiah =)
kalaulah i tak diet, i teringin nak makan kek SR hari hari
kalaulah i pandai masak, i nk challenge chef wan
kalaulah i dok obersea i nk join the biggest losser
kalaulah i takde blog. mesti i tak merepek camni.

kalau lah u jadi i?ape u nk buat??

*yep.eazy akan bertukar dari ako kepada i.lagi sopan kan?bestbest.

10 comments:

Lady B said...

biggest loser asia kan ade..=)

Hazzy Ishak said...

sopan sopan...
maklumlah dah nak isteri
;)

Uruchimaru @ kf said...

emm wat ever pun kamu comel eazy !!!

Redbloodsnow said...

klo zie jd eazy kan..ai say...ADE AKU KESAH??? hahaha..

alaaa eazy....eazy comel pe. x yah kalau² neh. dh cukup cantek eazy di mata zie neh taw

^_^ xoxo

suezensuzanna said...

eazy eazy....u r good enuff dh..dh cukup comel dh tau...hehehe..

but me..kalau lah body mcm model. owh nk jd pramugari lor

~@k1 is @utuMn!~ said...

klu aki jd eazy~~ uhh bes2... sbb eazy cute~ so jelez! so.. be proud of urself dear...


i pon bley.. ako bley.. lu pn ley beb! ehhehe

Super HaNa said...

kalo pezal tahir nyanyi ms wedding watashi nk dtg

I am Karl said...

kalaulah xde exam, eseimen trus2 je dpt degree kan best

ayin jemin said...

kalau lah saya ndak buka tagged.ndak la jumpa syamil.lalalal

sis_nita said...

erk!

diet..?

urmmm..

kalo laa akak sekecikk kamu.. idak lerr akak akan diet tau tau tau..