Wednesday, October 7, 2009

enjoyla klu anda masih student

*gambar hiasan*

tipula kalau tak de nk menjeling ke pc kan?dah name pown pc ni dkt meja ako.klu dkt meja bos tobat ako tak p.bosan dowh arini.bos takde.tapi keje totap ade.die bagi dari sms lagi.melambak lambak lambak.adoila.sebenarnye ako dah pening dok kat opis ni.pung pang pung pang.orang sane gado ngan orang sini.bwekkk!politik kerja politik kerja!!

ako ni salah sorang mangsa politik kerja.haha.tak pasal2 ako kena tukar.dahla.tutup jewla buku lama.ako dok opis ni pown dah nak dekat setahun.lebih lama dari opis ako dulu2.kadang2 ako rase ako dok sini wat ako ilang sabar dan ilang life.hmm.mengadu nasib la pulak.

takpela.ako harap ako boleh tukar ke kedah cepat cepat.tapi mungkin prosedur tu akan ambil masa yg lama.2 bulan?5 bulan?or setahun lepas kawen?ikotla hati budi dan kekosongan kat sane nnti.yela.PA ni susah sket.uwaaaaa.sedey =(

eh eh.sebenarnye ako nk taip sket jew tadi.dah terbuat entry luahan hati pulak.gasak.layan kan jewla perempuan emo ni.yang penting tadi atif kol bagi ako gud news.suke suke!tapikan nk bagitau sket la pada readers yang masih bergelar student.korang enjoyla life mase student puas-puas.sbb bile korang dah keje.ilang dah sume tu.sume orang bekerja pentingkan diri.itu yang ako nampakla.maybe diorang anggap ako ni muda lagi?erm.maybela...

13 comments:

Uruchimaru @ kf said...

yeyeye enjoylah puas2 sblm keje heheh setuju dgnkamu eazy !!!

I am Karl said...

karl mmg njoy gile time student ni

dan pastinya

dh keje nnt pun

nk njoy lebih2 lagi

hahaa

eazy said...

kf;kite dah tak boleh enjoy.kite dah keje,hehe

karl;ur work mmg la seronok.uwaaaa

Hazzy Ishak said...

karl memang kaki enjoy haha

p.s:ez, hari mmg bosan gilak...i dunno wat to do, asyik makan je dr pagi td...adeyhhh

Hafiz Hamid said...

okay, pesanan diterima!!!

mizzsyaidris said...

tol2.dulu sy penah kije setahun sblom smbung degree.omg.manyak gile politik dlm opis..tencen gilo.so skang full time student,. nk enjoy puas2!hee

Super HaNa said...

hooo..ms student la best....
muda remaja and takyah pk dapat gaji je nk kena bayar memacam
ahahahaha

joegrimjow said...

okesss
saya akan enjoy puas2

eazy said...

hazzy;haha.dear.same with me.tapi baru i realised.omg.im getting chubby.mesti beli herbalife kat joe ni.hahaha

hafiz;simpan dalam inbox taw

miszsya;tapi anda akan bekerja juga nnti.weee~

hana;tawu tape.ni baru dpt gaji dah kena bayar macam2.adeh.tensi

joe;enjoy dgn awek korea.hehe

~@k1 is @utuMn!~ said...

nk blaja gak~~ kje n blaja.. mix dua2 la! hahah

JueHasan said...

miss sgt2 time stdy dlu..
heeeeee...miss nye
skang dh keje mmg rase len la

suezensuzanna said...

yes betul!!!!..enjoy lah selagi korg bergelar student!

Redbloodsnow said...

lawa ko dlm pic tuh we eazy..suke kak zie nengok. a'ah tol tuh, pd yg still bergelar student tuh, enjoy la still anda masih di alam belajar. sbb bile dh melangkah ke alam kerja....ya ampunnnn stress banget deh

...cittt