Thursday, October 8, 2009

2 bulan lagi utk 2010.

dah dua tahun ako asyek menunggu kalendar bertukar angka.kalau 2008 dulu sibuk nk tunggu 09 sbb tak sabar-sabar nk bertunang.now dah 09 tak sabar nk tunggu 2010 untuk jadi suri hidup orang tu.semalam kan ako cakap atif ada bagi tau gud news kan?die told me about our date.erm.clue bukan awal tahun.bukan akhir tahun.ha.cepat teka!!

btw tadi mase blogwalking saye jumpe sedara baru saya;kak jihaitu abang sedara saya lah..

tak sangka betul dpt jumpe pengantin baru ni dalam blog.die ni kawen ngan dua pupu saya.haha.aritu siap pg johore lagi tengok diorang bersanding.what a small world kawan2.dah dua orang sedara saya jumpe dlm blog.indahnye!

9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hehehe aku pun x sabor nk masuk thn 2010 sbb ade mende special lalala..=p

ayin jemin said...

sy juga menunggu thun depn!!!
cant wait!!!!!

I am Karl said...

SWEET SGT DIORANG

EAZY NNT LAGI SWEET KAN...KAN...KAN..

joegrimjow said...

indah2

nak kawen ajak
apakah?

~@k1 is @utuMn!~ said...

wah3~~ sbo ye... mse akn berlalu tnpa kte sedar.. make sure kmO da btl2 bersedia! =D gud luck msk 2010!

Hazzy Ishak said...

msti pertengahan tahun...btol tak?

wah kemain eazy..tak sabar nak naik pelamin.

mr.syazwan said...

lg 2 bulan nk 2010...

tpi....

TAK SAMPAI SEBULAN NAK FINAL EXAM...

WUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

=(

ap2 pun sweet meka...

wan pasti EAZY nnt kawin lg SWEEEET

=)

sis_nita said...

cepat sgt masa berlalu laa ni kan dik..

Redbloodsnow said...

wahhh blogger gak rupenyer ek. btw, nice giler lah pic kawen dorg tuh dear. sweetttt jek