Friday, October 9, 2009

sudah hari jumaat~

pssttt...*rindu nk tengok wayang same-same*

dah tau arini ari jumaat.tapi sengaja lagi bangun lambat pagi tadi.alarm bunyi sampai 4 kali ako tekan.hahaha.mcam mane la nk kawen ni kalau gini toko nye.atif, ko kunci jam sendiri kasi bangunla ye.gile keji.aish.takla.hati laki ku harus dijaga.klu tak.belom umo 30-an suda dapat title baru(mintak dijauhkan)

btw.ish ako ni asyek btw sejak minggu ni.macam budak baru kenal ayat ringkas.ok ok.selain daripada itu,eazy sudah ada blog baru KHAS untuk entry perkahwinan sajork.yola.klu letak kat sini abes juling mate korang asyek entry kahwin.iyo tak?

klu dah ade blog baru mestila promote kan?nah amek link ni.cintaduahati.belogsepot.klu rase nk ikut,ikutla,klu taknak.ermmm.jangan masuk sini lagi.boleh??kahkahkah.takla.kidding.keikhlasan terletak pada diri anda sendiri.aicecey!jangan gelak nama blog tu.jiwang jiwang.no idea nk pilih nama apa.susah cam nk pilih nama anak sulung pulak.

klu da tengok blog baru macam rumah tak siap tu jangan alih siaran.mmg blog tu cat kelabu jew.tak tawu la kenape takleh install background kat opis ni.dari semalam dok try.alasan.ok.ako ni ade malas sket nk edit.jadi tunggu la klu sanggup tunggu blog tu jadi macam baru lepas deco bersama eric.

arini mood nak menulis ade dan sangat rajin.tengahari ni ade 3 rumah terbuka.tengah pilih mana satu paling sesuai untuk diet masa kini.korang agak ade tak open house yang bagi makan chic/ceaser salad?klu ade,bagitau.ako akan pergi tanpa diundang.

dah membebel byk2.korang jgn lupe :belogcintaduahati

10 comments:

suezensuzanna said...

wahh....hehe...ader dua blog skang;).. tp janji kene slalu update tau!!..

btw eazy..ceh..wah btw nih..hurm.. ari nih dh jumaat....sok leh meronggeng!!!

joegrimjow said...

okey
suda di klik

ayin jemin said...

woot2!
comel si eazy d samping kwn2
hehehe

Redbloodsnow said...

haa.bgs². nnti senang org nk tgk kan n diri sendiri pun senang gak nk tgk balik. gud²

nnti kak zie nk tiru cara camni gak..lalala

:P

Hazzy Ishak said...

amboi dasyat ni...siap ada blog utk wedding lagi...

nnti dapat baby ada blog utk baby gak ke?
ekekekekekek

motif?

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

kemain ada blog weeding ni...

gegeh ni... hahaha

yg penting gmbr chek ada clust...

hehehe

jommm tgk papadom...

=)

Uruchimaru @ kf said...

ehem3.......wawa.sudah advance tue eazy..!!!

larat ke ni manage 2 blog..well hope u heppy ea ezy !!!

I am Karl said...

wah 2nd blog - blog khas lagi

jomla PAPADOM reramai

I am Karl said...

wah 2nd blog - blog khas lagi

jomla PAPADOM reramai

eazy said...

karl;haha.senang.tak payah mix up dgn benda lain.jomla tgk papadom.huhu