Wednesday, January 6, 2010

tahniah rakan seperJUANGan

berita ni pown da lame.tapi i masih lom ade mood sgt la nk update.seyesly.sejak nk datang hari besar tu.sindrom malas nk update blog dtg dengan jayanya.i hate it.hurmmm.

erm.tahniah atas rezeki tuhan utk tahun 2010 ni.insyallah klu takde aral.sume PA akan promoted naek N27.sekali lagi syukur ya allah.n thanks jugak kpd persatuan setiausaha yg fight kan menda ni pada pihak JPA.thanks kakak2 sekalian!

tak sia-sia kita usaha kuat :)

tapi kalau ade orang senang da tentu ade jgk org datang nk susahkan kan kan?semalam paper berita harian da keluar.ade orang tak puas hati atas kenaikan pangkat kitorang ni.pengadu tu kate PA ni keje takde n then just goyang kaki.hmm.manusia,manusia..

"suka sangat iri hati kat orang laen"

tak paham betol ape motiff si pengadu semalam tu.kali ni rezeki kami.mane tawu esok lusa rezeki awak.kami doakan yg terbaik.kami PA tak nak bermasam muka or bermusuh.kita kerja sama-sama cari rezeki.

15 comments:

Uruchimaru @ kf said...

congrate..!yg penting ape?

ahakz..!

.apie. said...

ntah pape yg mengadu. xbaik iri hati. gile.

Hazzy Ishak said...

dorg memang tak penah puas hati.btw lantak lah nak cakap apa pun...

hoooraaayyyy

eazy said...

kf; hihi.yg penting dpt naek pangkat.hihi

apie;tu la pasal.tak paham i

wAnNy said...

yup btol tu...
aku pon tkejut bace smlm..
ade gak cite ni dlm blog aku..
knp la ek??
ade je yg x sng ati..

eazy said...

hazzy;tawu tape.huhu.tadi pejabat SUK da call i tanye details.hurray

eazy said...

ili;tawu tape.meluat ako.semalam ako tulis kat fb.lecturer ako pown kate sabar je

asna cute said...

ou.. keje jd PA.. patut la suke make up heheh.. cantik!~

eazy said...

asna;takla.biase je dear.rasenye normal la klu PA suke mekap kan dear?hihi

Qarl said...

xpyah pikir eazy

hepi2 je nk kawen dh tu

LeEyA said...

sy plak disbbkan gred dh naik.. boss nk tambah ghoje skit.. ok gak tu.. baru challengers.. tak kan nk rekod surat ja kot..

wansha said...

alaa eazy: biasa la org dengki...diorg ckp kta x da keje, mcm2 lagik..pdhal kta ni kna tau smua hal, termasuk hal peribadi bos kn..klu bos kna soal siasat..PA pun kna soal siasat, klu bos cerewet nk org x ska, PA pong kna tempias..kna wat segala mcm keje...wlaupun nmpk x da keje bla bos x da..bla bos ada...ada la keje..(cewaah...panjang lak...hik3)

ChiLaBaey's said...

Tahniah2 Cik Eazy..... Dapat juga naik pangkat.... Tapi kerja kena bagi lebihlah.... Jangan kat tampok yang sama jer.... Kena imbangkan dengan apa yang kita dapat.... Apa2 pun congrat sekali lagi... Boleh belanja makan lepas ni... ehehehe.... :)

mr.syazwan said...

lantak p sama dorang...

kalau meka lbh2

wan n the geng dtg serang meka ok

ketua sudah pastinya hazzy

hahahaha

Lady B said...

kak b tak penah tahu ape kerja PA.
ingatkan PA yang mcm dlm tv tu..ke sane sini dengan bos..

bace artikel tu barulah tah..
hahahaa

whatever it is, selamat berjuang!
jgn makan gaji buta..(tibe2 je)