Friday, February 5, 2010

dah besar nanti mesti jadik adik yg baik taw!

selamat hari jadi.selamat hari jadi
selamat hari jadi to nazhif(clap,clap,clap)
selamat hari jadi!!!

selamat hari jadi untuk adik yang ke-3 saye.muhammad nazhif

biodata die(haha.padan muke kau!)

name; nazhif rosli.tapi panggil ajib,ajibpok
hobby;maen game,maen game,maen game(ko tak bosan ke wey?)
fav food;eh mstilah yang kakak sulung saye masak.
fav drink;saye suke tiru air yang kakak saye order kat kedai
perangai baik;saye suke tolong kakak saye.die suke buli saye
perangai tak berapa baik;saye suke menjerit.tapi mak mesti marah
cita-cita;ayah suruh jadik chef.tapikan..saye nk jadik naruto lah!
kakak kesayangan; izzati insyirah rosli/eazy :))
kakak tak berapa nk sayang; najihah rosli(haha)
motto hidup;saye akan jadi manja sampai bile2.mak kan sayang saye lebih!

note;ako tak tawu nk bagi adiah ape kat mamat ni.tapi die paw nk makan soul garden petang ni.adehla.seb baek la adik lelaki ako sorang ni je.klu tak,tak koseeerrrrr.sayang punye pasal!

*atas tu gambar zaman kuno.haha

8 comments:

Hazzy Ishak said...

eazy pembuli...
hahaha

Ain Jemin said...

eazy..pmbuli adik..ala..napa xberapa syg najuhah?hehe

btw,happy bday to him :)

ChiLaBaey's said...

Nak buat macamana, dah dia sorang jer adik lelaki kecik....

::iniainithemovie::: said...

brthday ajip eh?
haha,,kem salam kat dia eh!
cakap ngn dia, blajau rajin2,,

joegrimjow said...

beli neck tie?
hehe

Uruchimaru @ kf said...

suke tgk naruto..hehehe ade genglah!

Anonymous said...

lpas kahwin dua2 bdn naik ...he2

honestly suzain said...

pengantin nie!!!pembuli yea..sok dah ada anak jd mcm tu tau..tie anak tgk!!huhuu..jgn marah yea..