Wednesday, June 16, 2010

please korang!!please

Yessss.da pukul 1.hari ni tak keluar rehat :’( takda selera.kawan opis ajak pegi laksa shack.tapi bile dgr je laksa shack terus rase nk muntah.tak tawu kenapa.alowh :’( sedih

Semalam tak makan nasi.pagi beehon sup n petang tu chicken chop.tapi dua2 tu makan separuh je.tak larat nk habiskan.petang ni ako mesti makan nasi.mesti makan!kalau tak sure flat badan.adeh.(tula dulu nk sgt diet)

Eazy nk minta pendapat korang sikit lah.eazy rase cam nk gunting rambut mcm dulu.rase korang okay or tak? Saje nk ubah.tapi nk tunggu rambut panjang balik amek masa gak tu.huhu.nk ke tak nak nk ke tak nak.

okay yang mane best?
tak cukup ni?okay ade lagi
okay jangan gelak.tu sume gambar lame
tapi kan.ko tengok muke atif.hahahahaha.opssss

*korang da tengok blog hanis zalikha?best gile kowt video yg mamat tu buat khas utk die.tapik spring la kat u bro!

*kak zie.eazy amek gambar sume gune phone je.W800i.phone murah je :)

6 comments:

Hazzy Ishak said...

suka rambut eazy waktu kat poli
rihanna style

Queen said...

dua2 pun santek

asna cute said...

cube tnay cik abang. sbb takut dia suke rmbut panjg hehe =)

.apie. said...

oh btw sayang, guy dalam video tu MY BESTFRIEND, ha ha. he' addicted to blog & Hanis Zalikha too :)

Redbloodsnow said...

eeee cuteee cute. AKAK SOKONG KO GUNTING yea adik cyg...hehehe. potng potong...aharkss

Anis Haha said...

video yang mamat buat untuk hanis zalikha tu

kawan saya :(((((

dia memang kaki ngayat pun. kalau lepak, memang dia pantang tgk perempuan cantik. LOL :D