Thursday, June 17, 2010

wah aku dapat jugak!

di satu pagi yang hening.seorang PA telah pergi kerja dgn baju malas nk iron n tudung malas nk iron jugak gara-gara malam tadi die emosi lebih baca novel ANDAI ITU TAKDIRNYA(korang pernah bace?sedih gilaaaaaaaaaaa okay.

dan bila masuk keje.haruslah banyak surat menanti untuk direkod :( tapi ade satu surat tu cam pelik je.sbb aura surat tu cam lebih.hehehe.sbb ape?sbb ade name ako la.

antara surat ye kawan2.byk lagi ni!
tp yg di"arrow"tu menarik sket
eh cam tak caye die kate saye comel

yeah.i got freshlook illuminate daily disposable lense for
FREE!free!free
KALER PURPLE LAGI YOUUUU!

sebenarnye hari tu try luck je dkt sini
rasenye da abes kowt promotion die.tape korang tunggu laen kali ye

tapi i mmg pembeli setia FRESHLOOK pun :)
in dis pic;freshlook monthly lense-BROWN

10 comments:

DILA is AZIE said...

cam besh je. hehe, :)

Super Nia Hana said...

watashi percaya dorang tulis eazy comel.ahaksss

asna cute said...

xberani nk pki contact lens takut tcucuk mata hehe ;D

Hazzy Ishak said...

dah byk kali khatan novel tu, tiap kali baca mesti nangis

Jiha. said...

haha. kau pun nangis baca novel tu ? ptut diam je dlm bilik. haha

Uruchimaru @ kf said...

adeh bce novel rupenye!

Qarl said...

eazy sgt chantek manis ayu bertudung!

Anonymous said...

salam..eazy..sya pon dapat jg..br smlm smpai..

Quiyah & Hasrul said...

i pon ade dpt minggu lepas ari jumaat.. ape lagi, melaramla masa berjalan ari ahad tu.. hehee

chella azmi said...

sukeee.
i pon dapat.