Thursday, July 29, 2010

makeup raye.jom lah beli :)




kan dah nk raye ni kan?jom lah kite main makeup-makeup tang mata tu.senang je nk guna.dah la ade banyak colours.pakai 5 tahun pown tak abes ni.tak payah restock beli eyeshadow baru taw.sekali beli baru RM 80 je.berbaloi baloi baloi lah

kawan kawan kat luar sane.pena dgr MANLY eyeshadow.okay.eazy pown actually ade jual jugak lah.maybe harga ni korang boleh cakap mahal n boleh cakap murah.sebab name pown berniaga kan.mesti lah ade mcm2 harga :)

eyeshadow ni sgt MUDAH utk di apply kan kat kelopak mate tu.WARNA sgt VIBRANT n tahan LAMA. dari pagi smpai ke petang pown warna still cantik.

berapa harganye ?

RM 80 saje ...yeay!!!

email to : izzati_jpv@yahoo.com

1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Wah Cik Puan Eazy dah buat business ni.... Bagus2.... :)
Saya nak yang warna biru boleh... hehehehe... Moga sukses dgn apa yg diusahakan... :)