Thursday, July 29, 2010

sudah 4 bulan 3 hari :)

nah ni gambar latest:takde edit-edit

ada beza tak dulu dengan sekarang?rasenye dalam gambar ni macam takde je kan.hihi.im sorry.nnti eazy letak gambar sorang2 yg super tembam tu dalam blog ni eh.btw aritu abah(my fil) said mase eazy nk salam die;eazy, u look plum n more howtttt!

ouh cool babe.howt tu i suke.tapi tang plum tu.agak tak berminat.haha.smpai sekarang masih tak dpt terima hakikat bile badan ni dah naek.padahal dah tentu2 la kan.dah name pown preggy.haha.abaikan emosi orang tu.

btw,mase malam nk bertolak ke kedah tu;atif sms me n said;sayang i got suprise for you!wait n see it tomorow.i replied;okay sayang.can't wait for it(dalam hati sure la da berbunga-bunga kan,ingat ade kete bmw ke hape die nak bagi esok)

then mase turun kat bus station;i still did'nt get the suprise.

nk tawu ape die?jeng jeng jeng...next entry yerrrr ->

.mmg sangat suprise la kan.

sampai hari ni i terbayang-bayang :)
okay terus tersenyum sekarang

3 comments:

¶A.K.I¶ said...

just take a gud care of urself n ur baby ok darling~
im so heppy for u~
huhuhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee.. bum bum pun chomey xpe sis..

ChiLaBaey's Spot said...

Betullah... makin tembam... Maklumlah dah ada orang jaga sekarang ni... Lagi2 ada teman makan dah... pastinye bertambahlah apa yang tak sepatutnye... hehehehe... :)