Tuesday, July 13, 2010

tak suka twilight

sory to say :) but eazy tak pena pown rase teringin nk tengok cerita tu.tapi sume orang dok cakap pasal eclipse la.smpai full house utk eclipse last week ;)

ntah la.rasenye edward si vampire tu tak lah hensem mane pown.hensem lagi atif.hahahaha.puji laki sendirik.lariksssss.

okay.sekarang ni ade masalah dalaman dalam diri ni.tak boleh terima la.klu orang yg kite tak suke/tak gemar dari dulu.tetibe boleh terrrrrrrrr..... libat dalam diri kite.adoiiiii.

!how can i avoid it!

seriously.tak suke tak suke!

3 comments:

asna cute said...

relax-relax darling =) Smile okey.

Hazzy Ishak said...

entah ramai cakap tak best la ez, tapi haz tak p tgk pun.lebih baik tgk despicable me. so much fun

Latest Entry Hazzy,
Terkena renjatan elektrik ketika tidur
Predators - bukan calang² pemangsa
Gathering Geng Blogger 2010 Meriah dan Berinformasi

fndrocka said...

kau ni tak suka apa sebenarnya