Friday, August 27, 2010

i MISS him so much

.i miss you so bad.

dah 2 minggu tak jumpa.sob sob sob

klu nk ikutkan hati,nk je tiap2 minggu eazy pegi kat atif.tapi tu lah.preggy ni tak leh nak lasak2 sgt.atif pulak selalu busy.tak dapat balik sini.lagipun atif cuti hari jumaat je.kalau dtg melaka mesti kena amek cuti sabtu ahad tu.kesian die

i miss him so much.sedih atif tak dpt pegang my belly mase our baby kicking :'( i just can inform him via sms.cepat lah dapat pindah.tapi confirm2 lepas deliver nnti baru dpt pindah.susah sket kalau nk transfer ni.bukan selalu ade kekosongan

dulu tak pernah terfikir lepas kawen akan duk jauh dgn husband.tapi bile dah rase sendiri.sedih sgt.orang sume dapat pergi PARAM la,shooping la.BUKA PUASA la,sahur la.tapi kitorang tak dapat.sume buat sendiri-sendiri.ucap selamat berbuka pun via sms.sob sob

*eh da terjadi entry luahan perasaan pulak.tak nak bace sudah.dah name pun blog eazy.tak suke jangan bace.tu je

1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

i miss her so much too... :(