Saturday, August 28, 2010

MISI KUIH RAYA bermula!

banyak wey list kuih raya yang mak da senaraikan nak buat.

n kalau uolls nak tawu.iolls ada meniaga kuih kecil-kecilan ;) sume nye kuih signature iolls la kate orang.tak buat sample pun ade orang order tiap2 tahun.alhamdulillah.rezeki allah bagi kita terima dengan syukur.
.bukan kuih.tapi mixer.haha
kuih yang eazy jual ;
tart gulung - nenas

korang nak rase?kalau nak datang lah raye umah.tapi tahun ni datang lambat sikit lah.eazy beraya sakan kat kedah nooooo.7 hari kat sane(kes kena paksa dgn atif.haha)kat kedah raya syok eh?tak sabar nk makan ketupat pulut yang ada kacang tengah2 tu.konpom naek berat badan ni.

3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm...reti buat biskut almond london tak eazy?

Hazzy Ishak said...

wajib makan ketupat dengan rendang kalau balik utara

wisadunkie said...

kedah??bukan lepas smyg raya terus tdo ke??
hahahaha