Friday, August 20, 2010

kali ke TIGA

*ENTRY NI sepatutnye keluar esok.huwaaaa

tahun pertama ; mengenali dan mendalami hati budi

tahun kedua ; disatukan dgn ikatan pertunangan

tahun ketiga; menjadi hak milik kamu sepenuhnya
terima kasih, mohd atif.
atas cinta dan segala kasih sayang

selamat ulangtahun ke 3 untuk percintaan kita.kadang2 rase tak sangka yang eazy dah jadi wife atif.sbb kitorang couple pown maen-maen je dulu.memang tak sangka yang akan kawen ngan atif :) ye lah.kate orang.jodoh pertemuan di tangan tuhan.kita merancang.tapi tuhan yang menentukan.


20.08.2007 - 20.08.2010


sehingga selamanya kita
akan jadi seperti pasangan bercinta


insyallah.amin



5 comments:

joegrimjow said...

esok la 20
hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat Ulang Tahun... Moga dipanjangkan jodoh sehingga ke akhir hayat... Sayangi mereka yang menyayangi diri kita... :)

Hazzy Ishak said...

rasa macam sekejap je. skg nak tunggu baby pulak.

Atiqah Adnan said...

alahai sweetnye..
memamg tengok y'all berdua nampak sangat serasi dan manis.. ^^
selamat ulangtahun ye..
tahun depan insyaAllah dah ada baby pulak..
alahai.. sweet lagi sekali..

eazy n atief said...

:) thanks for the wishes
eazy pun harap semoga kasih sayang ni berkekalan sehingga ke hujung nyawa.aminnn