Friday, August 20, 2010

korang suke eh

Eh korang J suke eh tgk gambar perut eazy?eazy lagilahhhhhh suke.hihi.n smalam, at the first time.i can feel my baby kicking!seronok woot woot.first first tu cam eh ape tu.tapi eazy try cakap ngan baby;kick sekali lagi saying.n die kick taw.

Dush!DUSH!(okay tipu,takde la bunyi sampai camtu kan)tapi terasa cam hape wey.terus call atif bagitaw.takpe,nnti jumpe atif time tu mesti baby dah lagi aktif.teringat kawan2 penah kate,u will feel a lot of experience during ur pregnancy and it was soooooo fun.yup,sgt seronok uolllssss.terasa nk beranak time tu jugak.eh over la pulak kan.haha

Semalam dah makan nasi.setelah 2 hari tak lalu kan.ermmm,masuk je nasi terus rasa nk muntah.tapi disebabkan lapar.bertambah la jugak.hihi.so arini,MACARONI GORENG sekali lagi.jeng jeng jeng.ayah siap kate ;nanti kalau baby keluar silap2 mate die biru sebab ai selera omputeh.ape kes kan?

Tgh pening nk memikir cuti raya ni.bape ari nak apply.cuti dah la tinggal ciput je.alahai.btw,tahun ni eazy raye kedah.yey!makan ketupat pulut la gamaknye.takde ketupat nasi n sambal sotong kering.aishhhh.sedih

*takpe2,sambal sotong kering tu nanti eazy leh masak sendiri kat rumah mama.ouh seronok!tak sabar nak raya.sambal sotong sambal sotong sambal sotong!~sedappppp

source; mr google

Eh korang tak suke? RUGI BESAR la.sedap taw!

1 comment:

nursuhada aziz said...

smbal sotong!!!yummmy2!!