Tuesday, August 17, 2010

muka sudah bertukar di FB

FUH! fuh fuh fuh.banyak gile fuh menandakan mmg fuh la cuaca kat melaka hari ni.panas terikkk okay.ako jalan dari office ke tempat parking pown da rase cam nk pitam.cam ne la rase orang yg terpaksa bekerja tgh2 panas camni eh?kesian diorang kan?

bukan perutku.auwwww~

hari ni eazy dah genap preggy :) 19 minggu.alhamdulillah.masih sihat dan takde simpton-simpton melampau setakat ni.hihi.i mean,baby ni pandai tawwww.die tawu daddy die jauh.so,die pown tak banyak ragam.sayanggggg baby!

ha.ape kes pulak dgn muka bertukar di FB?

aah la korang.muka eazy dah tak mcm dulu taw kat fb.dah bertukar jadi laen.ni semua sebab dok terbayang-bayang menda ni dari semalam.request kat mak semalam,tapi mak dah buat murtabak daging n roti canai.so hari ni lah kite dapat makan.yeyeyeye!

muka jadi apa?haaaa.kalau korang tak tengok lagi.muke eazy dah jadi cam laen.kalau korang tenung lame2 gerenti perut tu berbunyi kruk kruk kruk!so soryyyyy.bukan sengaja.tapi korang try la click kat image tu taw.mmg tergoda la.hihihihihi.cepatlah masuk waktu berbuka.hari ni cam lapar cket.tangan dah menggigil ni.sabar eh sabarrrrrr.

muka dah jadi macaroni goreng kat FACEBOOK :)

amacam?nyummmmy tak
try la klik bagi LARGE image.try la.
*pics from google*

p/s : eazy bukan tak nak masak sendiri eh korang.tapi mak yg offer nk masak hari2 sbb ayah ade kat rumah.kalau kitorang dua orang je.gerenti eazy yg masak :) hihi.terasa diri disayangi sungguh!thanks mak.

4 comments:

Hazzy Ishak said...

ibu mengandung mengidam makan macaroni pulak ye.

take care dear

suezen said...

sedap tuh....try laaa makaroni bakar plak

ALYN_C3N1 said...

perhh!!...ngancam tue...

eazy n atief said...

hazzy;hehe :)

kak suezen;macaroni gratin eh?i like it too.tapi kali ni tak terasa nk makan yg tu

lyn;tawuuuu tape.lapar ni