Monday, August 16, 2010

peti ais baru encik atif :)

minggu lepas dari hari khamis sampai hari ahad adalah hari terbaek.sbb atif ade kat melaka.4 hari tu rase macam berlalu cepat sgt.padahal sebelum ni kalau atif takde hari berlalu rasenye sangat lambat :'(

macam biasalah kan.we spend our days together like newly wed couple.yelah kalau nk ikotkan.tak sampai 30 hari lagi eazy n atif duduk sekali.name je kawen nk dekat 5 bulan.hihi.so feeling feeling pengantin baru walaupun buyung adalah masih terasa.ehem ehem.

hai nama saya gemok!

so berbuka puasa adalah seronok jugak lah dan sahur jugak.even dapat berapa hari pown jadi!teringin sgt nk berbuka n bersahur ngan atif tiap2 hari tapiiiiiii.....apakan daya kan?huuuu.sedih!

rase macam susah nk manage masa khamis-ahad lepas :'( sebab terhad sgt.i wish masa berlalu dgn pantas.supaya dapat kita berjumpa lagi sayang.i miss you a lot!(eh eh sory terjiwang pulak)btw,atif da ade peti ais baru.n rasenye die sgt sayangkan peti ais tu tapi die tak bawak balik kedah pown,

nk tengok rupe peti ais tu?meh meh meh

takde gambar.tapi SAYA adalah peti ais tu.sentap hokey!haha

5 comments:

ALYN_C3N1 said...

gila weh....hahahaha..ada ke patut peti ais..haishh!!..tak baek tau..huhu

suezen said...

tuudia peti ais

Super Nia Hana said...

peti ais yg cumel

vidadarisakura said...

eh2!ko kawin suda kan.ngeee.

eazy n atief said...

hihi ;) takpe peti ais pown takpe.janji sayang

vi;kawen sudah bahhh