Monday, August 2, 2010

puase tak lagi.dah kecoh da kite.

atif new image-gemok kan die?hahaha

back to the topic;
puasa tak lagi.dah kecoh dah kite.

hihi.kite tu bukan orang laen.kitorang la.dari lunch bawak ke dinner tak abes abes bincang tahun ni nk raya mana.hihi.mmg la sepatotnye raya tahun ni kat kedah.tapi biase la tibe2 emosi perempuan mengandung ni tergatal nk tuka plan.atif sure la tak setuju kan.sbb da wat agreement ni lame dah :) hihi

bukan tak nak raya kedah.ako pikir camni.baik raya melaka je.pastu ari isnin tu cabutlah balik kedah smpai hari jumaat minggu depan.boleh la stay lame2 kat sane kan.kan?hope atif bace la ni .boleh la die tuka fikiran.okay sayang?chup chup sayang dia.


1 comment:

ALYN_C3N1 said...

okay gak cm tue..tp ur hubby tue nak ke ez?...huhu