Wednesday, September 29, 2010

bawa benda tajam?

pernah dengar tak waktu mengandung ni *menda-menda halus* tu suka kat kita?maksudnya time kite mengandung ni badan kita ni wangiiii je bagi diorang.tu sebab diorang nak datang kat kite.aku first time dengar ni.sebelum ni tak pernah lagi.

pastu bile da menda-menda halus ni suka,kita kena bawak benda tajam contohnya; jarum peniti/gunting kecil/pin/limau nipis atau bawang putih(bawak dalam handbag kot)

ntahla.first time dengar ni.betul ke?betul ke?so aku pun rajin2 lah mengoogle pasal menda ni.hehehehe.da macam buat research pulak.(klik kalau korang nak baca jugak k)


*macam-macam kan.tapi yang penting jgn smpai syirik.percaya kpd ALLAH s.w.t. Banyakkan zikir dan mengaji.

3 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sis.. kazen sumi dah kena ggu dgn "benda" tu last week.. dia skrg tgh tunggu masa utk melahirkan.. benda tu suke dkat ngan dia sbb org preggy kan lemah.. risau jugak.. pape pun sis take care jugak ok..

nursuhada aziz said...

aku pnh dgr lah.masa pantang pun kena buat mcm tu..huhu..

Iyiana said...

salam perkenalan.
ada gak kawan yang amalkan. selebihnya berserah pada Allah..