Thursday, September 30, 2010

makan panas-panas sedap ni

yerp.bukan bile bulan puasa je kite mengidam nak makan itu ini.bulan raya pun boleh :) hihi.walaupun da kena warning dengan nurse tapi eazy TETAPPPPPPP teringin nak mkn mcm2.huk huk.

*bukan eazy nak,tapi baby(amacam alasan?)

nasi kukus ayam berempah pantai dalam
*gambar google je*
tapi camni la care makan kat sane.PANAS PANAS!

korang da pernah rase?kalau tak pernah rase aku rase korang rugiiii.hihi.sebab nasi kukus die adalah paling sedap!paling sedap okay.yang bestnye.takde pinggan kat sini.sume bungkus style.nasi die mmg panas2 n ayam die pun rempah die byk.

korang mintak lah kat abe tu kerak2 ayam tu lebih sikit.kuah pun lebih.mmg terangkat.kedai ni dekat pantai dalam.*berdekatan dgn stesyen komuter pantai dalam*kedai biasa2 je.tapi datang lambat,habissssss.better korang datang pukul 6.30 petang la.time tu tak ramai sangat

kedai ni ramai orang pantai timur datang makan.sebab ramai student yg tinggal area2 sini.n pekerja kat kedai ni pun sume lelaki.orang kelantan kalau tak silap.so layanan akan diberi lebih mesra kepada pelanggan perempuan.hehehehe.tokey die kalau tak salah aku lah kan,name die naim.ABE NAIM :) baik.suke bagi aku kerak ayam lebih.hahahahahaha.

sedapnye sampai kau tambah dua bungkus pun tak hingat!serius ni.(tapi tak tawu la pendapat orang laen kan)ade sape2 yg da pena try?

*adda,ko pena makan kat sini?
*memang terbaek lah!rase nk pegi pantai dalam sekarang.

5 comments:

Qarl said...

kan eazy

mengidam keh?

pakcik atief : roger!!!

btw, tersentuh dgn entry b4 dis. pasal ur dad, hope he;ll doing fine there

ChiLaBaey's Spot said...

My favorite lah Eazy... Kalau makan memang mengenyangkan... Kadang2 tu tak habis pun...

Senyum selalu macam selalu... :)

Hazzy Ishak said...

penah makan jugak la, tapi bukan kat pantai dalam tu.hikhik

nursuhada aziz said...

kalo nk yg sebijik mcm nie depan umh sewa aku pn ada!mmg mantap!!kuah dia,rempah trase gler.ayam pn besar2,garing meletop babe!haha.
kedai makcik nie sentiase full.dah mcm kedai 1malaysia.haha.meleh air liur kalo lalu dpn kdai dia..

ema said...

ayam tu pakai ayam kampung ke ayam biasa eazy?