Tuesday, September 21, 2010

MALWARE oh malware

camni la die selalu kuar

Mencik taw! Tak tawu la ni kes ape.tapi byk sgt blog yg bile eazy bukak die akan kuar mende ni;da naek bosan

MALWARE DETECTED!-visiting the website can infect your computer; lebih kurang camtu la ayat die.

Kenape eh?korang kene tak?tapi rasenye pc kat office ni la yg wat hal.sbb kalau online kat rumah takde pun kuar notice2 ni.feeeeelikkkkks betul!

Pssstttt; sedap jugak name MALWARE.leh wat idea nama kuih raya taun dpn.kekekeke

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

blog kf pun ade jga ke?

eazy sile bce iklan ini..

he website at manggispink.blogspot.com contains elements from the site malaysiancareer.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for malaysiancareer.com.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online...

*jgn lupe amik tindakan susulan...

Queen said...

kalau tak boleh view..jangan paksa..nanti kalau blog atau website tu dh free from virus..kita boleh view macam biasa...ngeee