Monday, September 20, 2010

tak reti dah buat keje


nak cuti lagi :'(

Hari ni da start keje.fuhhhh.rase menggigil tangan nak taip surat, daftar surat n siap lupa camne nk angkat phone.leh gitu?haha.cuti lame.almost 2 weeks kan?tu yang feeling je mase nk bangun tido pagi tadi.seb baek la ayah kejutkan.klu tak,terlajak sudah.

Mmg best la raye kali ni walaupun kali ni paling banyak eazy kena travel,melaka-kedah,kedah-melaka,melaka-ipoh,ipoh-melaka.hohoho.siap rase cam da biase dok dlm kete lame2.tak lenguh dah!

Cuma sekarang eazy risau.risau sgt ni.berat badan rasenye da naek banyak ni.cam terlebih je.huuuuu.tak nak minum air gula lagi.tak sedap!

*subuh semalam eazy jatuh longkang.hamek ko.macam nangka busuk tergolek.atif punye la cuak siap nak bawak pegi klinik time tu jugak – kaki luka,kuku ibu jari tu patah,dua2 lutut cedera sikit,but alhamdulillah,nothing serius happened.


4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Berat badan berlebihan tu... Kan dah jatuh... Apa2 pun jaga diri, jaga makan dan jaga badan... Opsss lupa pulak, jaga baby juga yer... :)

Hazzy Ishak said...

harap2 semua okayy

Syamilia said...

huuu ez. sedeh la k.mimi...nex time ati2 ok.amaran ni....huhu

Juaini Jamaludin said...

uish. nasib baik tak ada pape. take a good care of yourself kak eazy :) and the baby also.