Saturday, October 16, 2010

masalah jerawat?i can solve it

alhamdulillah.bila sebut pasal jerawat rasanya itu tak pernah la eazy risau buat masa ni.sebab apa?tanye la sape je kawan2 eazy.insyallah.diorang akan setuju jugak bila eazy cakap yg kulit eazy mmg jarang ada jerawat.kalau setakat sikit2 tu adalah kan.penambah manis kat muka :) hihi

tapi....kulit eazy berminyak.trylah pakai apa2 pun.dari murah ke mahal.suma eazy da cuba.tapi tak pernah okay.sampai dah nak putus asa.maluuuu.bila tengahari muka da berkilat.padahal duduk dalam aircond.

mula2 auntie atif suggest eazy makan satu capsule ni.n juz say okay.saje nk cuba kan.tapi kan.the result adalah sangat2 menyenangkan hati.kulit eazy da tak berminyak n eazy pun takde sebarang masalah letih/terlalu penat sepanjang preggy.

*eazy puasa penuh taw!so eazy nak suggest kat suma product ni.ada banyak lagi keluaran by catalyst.buat masa ni eazy mkn capsule je dulu.nnti eazy nak makan collegen die pulak.badan boleh jadi cantik!halussss & mulus macam anak dara ;)
catalyst pure oil -softgel capsule
virgin coconut oil (minyak kelapa dara)
RM 39.90 only (without postage)
visit us at www.eazycatalyst.blogspot.com
juga untuk masalah haid tidak teratur
untuk kesihatan dalaman lelaki&perempuan


2 comments:

Imz Jentayu said...

eazy makin comel sjk ada baby dalam perut....hehe

eazy n atief said...

tenkiu darling :)