Thursday, October 14, 2010

perfume pilihan saya :)


tee hee :) perut kenyang suka hati.sushi king bonanza kali ni eazy pergi 2 kali makan kat sane.hari isnin n hari ni.best!saje amek plate purple banyak2.hahahahaha.ape ade hal.sume flat rate kan.rm 2 je!

btw,entry ni kire cam reply utk kak atiqah adnan la.die tanye what d best perfume for you :) eazy start pakai wangi2 ni dari kecik kot.dulu selalu curik pakai perfume nenek.wahhhh.pakai yg bau cam orang nak pegi haji pun da feeling wangi kan.time tu tadika,pedulik hape.

pastu naek sekolah da pandai.pakai body mist.okay malas nk cite panjang.tengok gambar jom.sume google je.sonang!
my fav perfume!everrrr...
da 2 kali beli ni.mmg best la kan.
bau die mmg sexy.sweet.buat korang jadi yakin
ceh pakai perfume pun boleh yakin ke?
yup trust me!
dior addict is the best
tapi for me la kan.meh tgk yg laen meh-->


oceanus - by body shop
bau die juga sweet.cam bau air laut yg fresh gitu
bukan air laut yg busuk taw.yg wangi tuuu
ralph lauren-dapat hadiah bufday dari kekaseh gelap!auww
bau die sangat sweeettt.tapi ala-ala remaja gitu.
tak berapa romantik.sweet je.
davidoff cool water ni.bagi eazy tak cool
haha.sebab ape?die wangi
tapi bagi eazy die busukkkkk.camne eh nk cakap?
tapi versi laki-laki punye wangi okay!sexy.aumm
elizabeth arden - pretty
okay bau yg ni wangi.sgt best kalau utk berdating
haha.motip berdating?
tapi eazy takleh pakai lame
allergic!asyik bersinnnnn je kalau pakai pretty ni
be delicious -pink!by DKNY
okay okay yg ni besttttt jugak.
tapi eazy rase yg kaler hijau tu lagi best kot
bau die romantik.atif suke!aummm


*korang pulak suke perfume ape?

4 comments:

Atiqah Adnan said...

heheh thanks akak nak try dior addict tulaa nanti!! tihihi~

Anis Haha said...

heh! pilihan perfume kita sgt sama la :)
i got all, only pretty tak de lagi.
but seriously sama :) same taste ni!

maybe u shud try lanvin rose :)

Anis Haha said...

and blossom pun tade lagi. but i like it much :)

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak...

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html