Thursday, November 25, 2010

muka baru

tgh bosan-bosan tadi.so edit-edit la blog ni sket.aikekekeke.padan muke.eazy da kecikkan font.so sape nak bace pasni kene fokus lebih sikit lah ye.tu pun kalau ade yang sudi nak bace lagi.

lagi 50 hari to gooooo.takut nye.tapi dalam masa yang same excited gile okay.siap bayangkan macam mane rupe aku yang kecik ni dukung baby.pastu atif pulak.macammane la die bile dah jadi papa nanti.mesti die suke kan.sebab die mmg suke budak-budak ni.ouhhhh.bahagianya!


*korang korang doakan eazy selamat ye.cuak pulak bile orang cite pengalaman bersalin*eazy nak bersalin normal sebab nanti atif boleh teman dalam labour room tu.boleh la dapat extra energy n kekuatan bile atif usap-usap kepala nanti.huhuhu.terasa sedih pulak :'(



7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

semoga semuanya selamat..... tahniah...

vidadarisakura said...

wahh.. gudlak babe.... harap semuanya ok. hee

Amir Rayyan said...

insyaALLAH...selamat semuanya...take care....

eazy n atief said...

faiz;aminnnn.insyallah :)

vida;hihihi.nnti u jadik auntie la

amir;tenkiu tenkiu.mai melawat nnti na

~ As ~ said...

insyallah semua akan selamat, bersalin tu menyeronokkan.

eazy n atief said...

thanks as : best ke?cam takut jeeee

Syamilia said...

ez kena register tau utk bwk hubby msk labour room nnt...kalo tdk jd mcm kwn k.mimi xdpt hubby dia teman...huhu