Friday, November 26, 2010

nak lunch ape ni?

sekarang pukul 1.50.patut eazy dah leh kuar lunch dari pukul 12.15 tadi.tapi non ado geng.hehehe.lagipun malas sebab kat luar tu punye la panas terik.

tapi tibe-tibe lapar pulak.nak pegi mane eh?rase cam nak tapau mcd aje.sedap jugak kalau dapat makan mc chicken yg panas-panas tu.tak pun pekena fries die shake dgn bbq.kekekeke.dah lame tak mkn mcd ni.boleh la sekali sekala.kan baby kan?(tetiba buat alasan baby yg nak)

tapi BR cam besttttt je


*bedesuuuuup keluar!jom nak ikot?korang lunch ape?best tak?


4 comments:

Atiqah Adnan said...

nak!! nanti eazy nak kuar ajak laa akak.. tihihihi kita makan sama-sama keer? eaa..

nursuhada aziz said...

aku tapaw jerk tau..mkn kat opisss :(
mkn mee hailam.tp tak kaw macm mak aku masak!huhu

fyna said...

BR i tak penah mkn lagi! =( eh muke u gile comel..muke cm kwn i lah!

Qarl said...

nk BR cik puan! nak nak! hahaha