Friday, December 17, 2010

DAY 17 : tukar dengan dia


Day 17- Someone you would want to switch lives
with for one day and why?

eazy nak tukar dengan ATIF :)

kenapa?sebab...

-nak tawu susah tak jadi laki kpd sorang bini yg suke majuk ni
-sakit tak belakang ulang-alik kedah-melaka naik bas
-tension tak bile orang lain kawen bini dok sekali tapi die tak
-best tak maen snooker n best ke lepak malam-malam?
-penat tak jari bile maen gitar lame-lame dlm studio
-sakit perut tak bile makan nasi kandar hari-hari?
-pening kepala tak bile sehari hisap sekotak rokok
-senang or susah jadi abang kepada 8 org adik

erm...ape lagi eh?banyak lagi nak tawu ni kalau boleh.korang nak tukar dengan sape pulak?dan kenapa kenapa?


1 comment:

nursuhada aziz said...

tu lah..aku pun rasa nak tukar ngan amad..huhu..nak gak try cakap BUGIS..hahaha..terbelit lidah...huhu