Thursday, December 16, 2010

EH EH!! ape tu?

first at all, nak feeling2 artis cam mr. wan fuyoo.thanks to qarl & penaja2 yang penat lelah nak fikir sape patut menang.walaupun ai kalah dan dapat saguhati saja :)wan powerrrr ouuuuh.sebab die ade letak bantal busuk tu kot.

melaka sekarang ini adalah sangat sejuk sebab tengah musim salji.hahahaha.kidding.tak lah sebab hujan je dari malam semalam pastu sambung pagi.pastu cam nak bersambung balik kejap lagi.macam tawu tawu je atif nak balik tawwww.saje bagi feeling sejuk lebih!

okay mukadimah dah cukup panjang.cukup cukup.teruskan pada agenda utama.pagi tadi lepas keluar bekpes.tiba tiba.......ade satu parcel sampai okayyyy!i teruja lebih ni sambil dok pikiaq sapa lah hantaq ni.dok ingat kezutan dari shalicious dah sampai.tapi bukan.ni alamat laen.

dengan pantas kena posing dulu bagi ada bukti
betapa lainnye muke ibu mengandung.chewahhh
SUNBLOCK LOTION & WHITENING MASK
BY SUNPLAY

thanks to INTREND.(dapat prezzie ni sbb belog cinta dua hati masuk magazine aritu) KLIK UNTUK BACA :) ingatkan dapat kunci kete tadi.baguih lah intrend ni.mcm tawu je i nak pegi pantai dis weekend!jimat duit nak beli sunblock.duit pun dah takdak ni.


3 comments:

mr.syazwan said...

seri ibu mengandung da xde

cos di ambil oleh seri anak...

hehe

eazy n atief said...

yup :)
betapa takdak serinya
haha

nursuhada aziz said...

BAM...nak sikit hadiah..kekekeke ;P