Saturday, December 4, 2010

DAY 4 : Perangai Buruk bukan Idaman

Day 04- A habit that you wish you didn’t have


Ade ke orang yang idam2 kan habit/perangai buruk.eh bukan perangai.tabiat kowt.mestilah takde kannnn.me too.so hari ni i nak cakap how i wish i didn't have this habit :

1.NAIL BITING/GIGIT KUKU
tapi tidakle sampai melampau cam budak kecik(cahaya maria) ni kan.eazy suke gigit kuku.dari kecik2 dulu sampailah sekarang ni.tapi sekarang dah kurang sikitlah kan.sebab kuku dah keras rasenye!hahaha.dulu2 kuku lembuttttt je.sedap gigit!erk.....geli je eh?

2.NERVOUS TAK TENTU ARAH.PASTU LOYA
ini memang sangat masalah la kan.suke sangat nervous or berdebar-debar tak tentu pasal.hahahaha.padahal kadang2 tu nak tunggu atif pick up call pun dah nervous sampai nak termuntah-muntah.hahaha.memang pelik!


*dah wey.tak tawu la ape beza habit dengan tabiat!dua je lah jawab.bolehhhhh gitu?


5 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

habit boleh diubah sis..

well,chumel sgt foto baby yg kat ats tu!!:D

twinkle twinkle said...

same la,,smpai skrg mira asyik xleh buang habit gigit kuku hehe

Qarl said...

hahaha

cahaya maria jd model kat situ kan!!!

hai-o eazy, smpai nk muntah2 kan

A.J said...

ehheeheh
suka plak mggigit jari si eazy ni ya..:)

eazy n atief said...

fifiey:hihihihi :) skrg dah tak gigit jari lagi

mira(twinkle2):mesti kuku jadi kedalam je kan

qarl;cahaya sgt comelllllll

ayin:yup yup.