Friday, December 3, 2010

hati oh hati

kenapa sekarang ni?

hati ni sangat sangat senang nak terusik :'(

tengah drive tengok orang sebelah ade husband,aku nangis

tengok orang shopping dengan husband,aku nangis

sebelum tido peluk baju atif,aku nangis lagi

atif lepak dengan kawan die n lupe kat aku, aku nangis

tengok progress baby kat ticker,aku nangis

siapkan barang2 baby,pun aku nangis

sms atif,aku menangis....

apetah lagi bile orang tanye atif balik tak minggu ni?

confirm confirm aku menangis

*ya allah.tolonglah.kuatkan hati ini.tabahkan hati ini

5 comments:

alynchoongjr said...

ez syg, tabah ok. ade hikmah disebalik sedih ez tu. mungkin satu hari kesedihan tu terbayar dgn kegembiraan yg tak terkata. itu je yg lyn mmpu ckp. syg ez sgt2.

CikPuanMiera said...

alahai sayang.
tabahkan ati kamo ye dear.
akak caye kau seorang yang tabah =)

eazy n atief said...

lyn;thanks dear.tu lah.akhir2 ni je emosi lebih

kak miera;i wish i am.ez kena kuat!

Qarl said...

ho ho ho

eazy, siyes kne b strong

pringkat2 cmni mmgla

nanges tu bukan sbb ape

sbb terlalu cinta & rindu tu

may Allah strengthen love korang k

milk and cookies said...

Kechik, bawak-bawak bersabar ye? That isn't good for your baby, is it? Cheer up girl. Betul tu.. Long distance relationship is hard but its not impossible. This is just the test.. Sabar ye. Aku doakan yang terbaik untuk korang ber-3! :)