Thursday, December 2, 2010

its december bebeh!

bulat kecil bulat kecil EAZY lah besar!

eh da bulan doblas?sekejapnye mase ni berlalu.rase cam baru semalam je mama atif datang meminang.over la tu kan.perut dah membulat ade hati nak feeling over gitu.2 minggu je lagi.2 minggu je lagi dah genap 36 weeks eazy preggy.so time tu bile2 je lah boleh bersalin.cuak oh cuak.

korang dah tengok video kat blog karl tu tak?sangat menyentuh hati dan perasaan i taw karl.thanks jugak pada yang lain2 tu.hihihihi.eazy tak berapa kenal yg lain.yg kenal just hazzy,amir,n wan fuyooo :) ucapan korang yg pelbagai tu rely make my day!

KLIK utk join tgk SUPRISE video 4 EAZY&ATIF

macam mane menyentuh kalbu tak video tu?

6 comments:

Hazzy Ishak said...

malu gila masa nak buat video tu. kanda qarl memang jahat suruh dinda cakap dulu

cisss

Qarl said...

hahahahahaah

eazy, besarnya baby boy tuh!

Qarl said...

ke twins???? my god

ziana zain sgt if twins

eazy n atief said...

hazzy;tu lah kan.
i tgk u malu2 je.siap ade 2nd take tu :)thanks dear

qarl;pandai2 je baby boy tawwwww.
dapat agak ke?tapi tak twins taw..
sorang je

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sweet sangat~

.:Mrs. Engineer:. said...

comey... :)