Friday, December 3, 2010

DAY 3 : eazy dan rakan

Day 03- A picture of you and your friends

gambar saye dan rakan.tapi saye nak jadikan gambar-gambar saye dan rakan-rakan.over tau eazy!orang suruh upload satu die nak upload banyak2.

ini gadis-gadis pelengkap hidup saye :)

rakan-rakan blog yg cool :)
rakan kerja yg sentiasa beri sokongan
rakan seperjuangan :) miss u girls
rakan sekolah rendah yg masih berhubung.comel je sume!

*kawan/rakan adalah benda yang paling sukar untuk dicari dan ditemui.hargailah mereka seperti mereka menghargai anda :) miss you all my friends.actually ade banyak lagi.tapi upload yg ni je lah ye.

sape suruh bagi soalan senang-senang.kan dah terlebih rajin nak jawab ;) hihihi


5 comments:

NaDia Aziz said...

..hehee..
ex dsk gak eaa ni?? :)

Qarl said...

ingatkan yg gmbr kat poli tu eazy tepi skali, maknenya ade yg lg rendah la kan hakhakhak

eyz said...

my poli..heheh..sgt rjn buat bnda tu..akak br buat satu je..

eazy n atief said...

nadia;yuppp.u too?

qarl;hihihi.ez tinggi taw

eyz;yeke?kos ape dulu kak

eyz said...

dsk jugak..akak sama 1st batch..sama dgn kak intan,kak ilah, syikin semua tu lah..n part plg best, akak adalah kakak kepada alis..hehhe kenal kan..sama batch dgn easy la...