Thursday, December 9, 2010

MY 15

*ENTRY NI SUPER DUPER PANJANG TAW. SALAHKAN QARL RAMAI-RAMAI SEBAB DIE SURUH LIST DOWN SAMPAI 15 ITEM .kikiki :)

special entry for joining qarl contest


LIST DOWN 15 item bout yourself :)

1. EAZY SUKE SANGAT INTREND sebab..
pena view pasal blog wedding eazy
boleh la tunjuk kenangan kat anak cucu nanti
*dulu nenek&atuk kawen masuk magazine taw*
tapi kan sedeyyyy n sadis.sampai la sekarang ni
tak dpt2 hadiah yg claim dari INTREND tu
ceittttt betul(ingatkan da dapat kete sebijik ke hape)

2. NOMBOR TUJUH a.k.a SEVEN
suke sangat dengan no tujuh ni
tapi sampai sekarang tak tawu ape motif
eazy suke no ni.maybe bentuk die menarik kowt?
hahahaha.ade bentuk ke ni?seyezlah
masih mencari kenapa suka no 7

3. KAIN BATIK OH LA LA LA
weyyyyy.camne ni.tinggal lagi bape hari je
eazy tak reti pakai kain batik.huwaaaa
takkan la nak pakai skirt/jeans pegi hospital kan?
pena try.tapi mmg buruk le.silap2 jalan sikit dah terburai.

4. THE TREE CENDOL DURIAN
mesti cuba kalau korang datang melaka
kekeke.eazy tak suke cendol yg biasa tu
cendol ni cam laen sikit.(telan air liur jap.gulp gulp)
die kisar ais kecik2 cam salji.hihi
die ade 2/3 branch kat melaka.
satu kat dataran pahlawan
satu lagi kat jonker walk
rase die???memang terbaekkkkkk

5. saye adalah keje GOVERNMENT
seorang PA dkt jab.veterinar melaka
diploma sains kesetiausahaan dari poly perlis
sangat suke mekap!n very sensitif bile org tego gemok.
hahahahaha.motiffff?

6.im going to b a MOTHER SOON! yeah
sangat sangat sangat sangat tak sabar okay
tapi takut ni.tgh bayangkan camne labour room tu
biase tgk dalam tb je.sekarang kena redah sendiri
doa doa je lah semua selamat

7. eazy lahir pada 18 SEPTEMBER 1988
takde nak rahsia rahsia tahun(ececey sebab muda lagi)
tak ingat la pukul bape.sebab jarang tenung surat beranak tu
lahir kat hospital besar melaka :)

im doing some biz.wit my hubby :) atif
act, biz is not my interest.tapi kan.
sejak kawen dgn atif(yg mmg otak biz je)
terus hati ni pun suke nak join die jugak
at least dapat lah tolong time kite sesak kan?

9.sangat fobia dengan badut/any maskot
tak suke tak suke!SEBABeazy rase diorang ni cam jahat
.sume ni terpengaruhtengok cite ape ntah time kecik2 dulu
so adalah tak cool okay kalau korang nak wat beday party
ke hape utk eazy & jemput maskot2 & badut
i dont likeee!!!!

10. i love BAKING! n i love cooking
sangat sangat suke memasak dan mencuba resipi baru
tak kire le sedap atau tak.kalau sedap puji diri sendiri 10x
kalau tak sedap buat emo je lah diam2.hihihi

11.ICECREAM honeydew
fav icecream flavour :)
kalau pegi makan kat soeul garden tu.
eazy akan top up icecream honeydew ni banyak2 kali
sampai la muak makan icecream sajeeee.hahahaha

12.eazy suke kaler hitam!
sebab nampak simple&senang nak match
sebab tu eazy beli kete warna hitam.ngehehe
n sjk preggy ni eazy tak suke pakai tudung kaler laen
hari hari pakai tudung hitam g office
bosankah? tidakkkk bagiku :)

13.i really adore her; SHEILA MAJID
bagi eazy.suara die ni sangat2 sedap.
eazy suke lagu LAGENDA&SINARAN
n lagu sinaran tu jugak lah lagu carik makan i
kalau karaoke mesti nak nyanyi lagu tu
sebab rase cam best jek sore.perasan towl

14.GO GO GO abang pejal
n faizal tahir pulak adalah fav male singer
die sangat cool.suara sgt best tapi sayang
jarang betul dpt menang award.tsk tsk

15.eazy sangat suke kenny rogers roasters
n eazy pena keje kat sini lepas SPM dulu
best sangat!! sampai sekarang ez hafal menu die
n kalau pegi sane org krr takleh nk tipu2 la kan
setiap inci dapur u all i tawu tawwww..

qarl dan penaja-penaja sekalian.sampai habis idea i nak korek pasal nak buat entry ni taw.siap simpan dalam draft berhari-hari.kejap kejap ubah,kejap kejap ubah.so ni la rasenye hasil yg terbaek kowt.sory la korang terpaksa bace entry yang ntah ape2 ni.

eazy kena tag 3 orang bloggers lain:

1. adda (ko jangan malas la)
exercise sikit tangan bagi kurus.
2. alyn ceni (ang pun sama)
buat ni.jgn dok bercinta jaaaaa.
3. wan fuyoooo (sila buat sila buat!)
nak jadi uncle yg baik kan?kan?

kepada yang lain: untuk vote eazy :
TAIP EAZY MENANG
send ke 33333

tenkiu tenkiu.*hahahaha*perasan artis

10 comments:

ALYN_C3N1 said...

perhh!! ako pn kena gak!!..aduihaii..

ALYN_C3N1 said...

terlupa plak...ako kan buat list tue..tapi rasa nya tak sempat kot nk join contest tue coz baru tau hari nie..hahaha..bukan senang siot nk list down benda2 tue semua..huhu

eazy n atief said...

sempat la
lame lagi ni

eintanliana said...

huhu...cam ade same je dgn sy bab baking tuh..hehe..cm ne eh leh dpt keje gomen?cm jeles la plak dpt koje gomen..hehehe

eazy n atief said...

eintanliana;eazy dulu study kos tu kat poly,so kitorang mmg da kena interview mase sem last
alhamdulillah.offer banyak jugak.n eazy pilih spa :)

mr.syazwan said...

THANKS EAZY!!

WAN PUN DA LAKSAKAN CONTEST N TAG EAZY ni...

sama2 lah kita tunggu ye
mcm eazy je pemenangnya
=_=

mr.syazwan said...

* sudah semestinya nak jadi UNCLE YG BAIK dan FUUUYOOOO

hehehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Citer clown tuh citer IT. Dah tgok 1, 2, 3 lagik! Mmg seram. Tp now ok jer rasa nak tampo pun ada. Haha. Cuma now rasa dah ok kot lebih2 lagi cousin kerja as clown, so rasa bangga dan salut sbb clown mampu buat org gembira sntiasa..

eazy n atief said...

wan:hihihi.tenkiu tenkiu sbb wat n sokong contest qarl ni.eazy menang?takde maknenye

pojie:tapi eazy ttp takut clown.ade kawan ez keje clown jugak:) rezeki halal

Qarl said...

eazy, thanks for joining!


menarik!


all d best ya!