Wednesday, January 19, 2011

boyfriend untuk medina =)


hari ahad lepas,rumah eazy diserang oleh rombongan meminang yang naik SAGA silver oleh 5 orang jejaka tampan.hohoho.semua dengan satu matlamat.nak tengok buah hati pengarang jantung eazy tu.SOPHEA MEDINA.

yang datang sume kawan-kawan blog.dari chatting saje.ke gathering.dan dari sorang kawan.diperkenalkan ke kawan lain pulak.ketua rombongan ; QARL , DAN ahli-ahli rombongan pulak WAN FUYOOO,AMIR RAYYAN,FANZI RUJI & my cuzzie ANAS

medina sangat behave time diorang ni datang.tak menangis pun.merengek sikit sikit je lah.tu pun time die nak susu.medina pulak sangat alert dengan camera.bile qarl nak snap je.die akan bagi pose yang menarik.hehehe.like mother,like daughter :))

so semua dah update cite pasal ni kecuali abang amir rayyan kite.busy keje kot?ape2 pun,thanks korang sebab sanggup datang jauh2 k?nanti kite buat gathering eh?cam biasa lah.QARL, u manage!

ni entry-entry diorang ; klik je kat link tu ye





3 comments:

Fanzi Ruji said...

nanti tahun depan kitorang datang lagi. insyaallah. boleh? hehehehe.

mr.syazwan said...

fanzi maksudkan tu

suruh eazy beranak lg la tu

hahahaha

medina mood baik sebab

bf2 dia dtg tu control ayu gitu

haha

||| PöJìé PööH ||| said...

Maaf Eazy xberkesempatan mau bertandang..
Insyallah ada rezeki Pojie datang yer :)

PojiePooh; Hanya Satu...