Monday, January 31, 2011

wedding of the year ke?


takleh tido pulak ai malam ni.adoyaiiiii.buah cempelak betul la. atif dah ade nak jaga medina.medina pulak tido dengan nyenyak malam ni.kena la tu anak beranak.atif tido siap berdengkur lagi.pelik!medina tak sedar.biasenye.batuk sikit pun die dengar taw.aish!
gambar tiada kaitan -tapi ini alip-
satu team ngan zaquan.hihihi.

bukan tu nak cecite sebenarnye.nak ce cite ce cite pasal wedding zaquan & ayu raudhah ni.act tak la minat sgt pun ngan diorang ni.name die ape eh?zaquan adha eh?HA.yelah kot,ni gambar amek dari fb kawan eazy.die dpt invitation pegi wedding ni.wedding die buat dekat pusat dakwah islamiah paroi.pelikkkkk.kenapa buat kat situ?kenapa tak buat dekat dewan lain?hmmm.sponsor kot?
kalau tak edit.zaquan nampak gelap
pelamin die sangat simple lah.hari tu kat kedah grand sgt!
okay yang bab kek ni i suke!cantikkkkk :)
anak beranak ni memang gojez lah!tgk mak die.cantik lagi tu
siapa yang takde?cube teka?hehehe

sebelum korang jawab.
die ni cakap dulu!NO KOMEN! HOHOHOHO

simple kan?maybe belah lelaki kot?tapi zaquan kan ala-ala david beckham malaysia katenye.kenapa tak buat grand grand?kawen pun dengan artis.kenapa takde orang nak sponsor pelamin ala-ala mawi ke?yg ni bukan tak cantik.but simple sikit lah.

tapi kalau dah edit dengan photographer mesti jadi cantik kan?hehehehe.yang penting.rozita che wan jugak terbaik!i love her.hehehe.go kiah go!

all pics credit to : aqma(coem)

7 comments:

Shaofie said...

rozita che wan mmg cantik giler! hahaha. yang takde dlm gambo tu ialah rita rudaini. dia ngndung kot. tu pasal lah tak muncul. heheheh

eazy n atief said...

kekekeke.nmpak pun sape yg takde tu!

Qarl said...

alahh

my RITA RUDAINI xde ke

xmeriah langsung majlis tu sbb RITA takde

hiks. RITA ttp hot! i like like like

Hazzy Ishak said...

where are you RITA?

mr.syazwan said...

Suka yg baju putih tu...

tpi yg kat paroi baju dia like2 je kan

baju kak ita lagu melatop!

haha

Queen said...

bagus die buat simple2.....walaupun ada yang nak sponsor kan/...tp elok besederhana.. =)

Marya Hana . said...

bagai pinang dibelah dua lah diorg ni.. x dinafikan.. :)
moge jodoh diorg berpanjangan..
amin..