Saturday, February 19, 2011

Belangkas @ Kuala Perlis

mama sayang medina~

hari ke 45 (sehari lepas habes pantang).abah(FIL) ajak kitorang pegi kuala perlis.abah nak belanja meraikan eazy habes pantang.hohoho.syok gile lah.kedah-perlis tak jauh sangat.dari rumah atif tu just 45 minit je boleh sampai rasenye.

medina tak naik ngan kitorang.die naik kete ngan mak toh & wanwan die.haishhh.manja betul budak sorang tu taw.sekarang ni kalau nangis dah pandai kuar ayer mata.rasa nak geget!geram tengok die bermain dengan perasaan die.haha.

pernah tengok belangkas?ni spesis no 1
mahal belangkas ni.seekor dalam RM15-20

yang ni pulak belangkas spesis baru
manja betul ini budak tecit~
yang ni lagi mahal.tak ternilai harganya :)

jumpa classmate dulu.wani
die pun preggy gak 2 bulan:) best!

menu lain malas nak amek gambar.tapi byk!kenyang..

last sekali;family potrait.tapi medina tak nampak.haha


btw,esok kitorang nak balik melaka dah.bye kedah.bye maktok,tokwan n sume auntie2 medina.medina will miss kedah so much!dah takde lagi ramai2 auntie nak main dgn medina.tsk tsk.good news pulak!atif da pindah keje kat kl.da dkt ngan kitorang :) yey yey yey!

*iklan jap ! kepada yang nak order VCO tu silakan tengok blog EAZYCATALYST ye.KLIK JE kat sini EAZY CATALYST SHOPPE .yg tak tawu VCO tu ape.pun silakan bace blog tu ye.

11 comments:

Ayin J. said...

wa...bhagianyaaaa :)

my melody surfina said...

ohh belangkas.. dap nyerrr!! =)
mahal ny belangkas tuh.. huhu..

kat muo baru rm1 - rm2 saja tok seko...

Juaini Juliet Jamaludin said...

Belangkas yang kedua tu sangat comellll!!!!!

princess ida said...

pergh lagi power dr tmpt kite,siap ade belangkas..huhu

wisadunkie said...

alaaaa..umbai pun ade belangkas la geng!! hahahhaha...

Hazzy Ishak said...

wani nampak lain lah. makin mature. hehe

Syamilia said...

bestnyer...ez.belangkaih tu rasa camana ek...huhuhu

dh lik melaka pn dia...pasni balik kedah roger tau...nk tgk medina

suezen said...

wah atiff dh keje kl...good for u n medina..so takmo sedih2 lagi ok mommy!....btw...medina dh ader air mata?? sara takde lagi....huhuhu

ALYN_C3N1 said...

wah...wani pn prggy dh??

dhiyakira said...

comelnye baby cik..mcm cik hehe

ct N honey said...

sampai sekarang ni mmg teringin nak makan belangkas,macam mana ye rasanya?,anak saya belajar kat kedah,dimrsm baling,tapi saya belum sampai lagi kesana