Wednesday, February 16, 2011

huuu.header baru!


heeee.suke suke!sape tak nampak kat atas ade besar punye

semangat ni nak bukak blog hari hari.sebab ade header comel.bile bukak je automatik jadi geram.maka sasarannya adalah model dalam blog tu sendiri,teruk dia kena gomol(anaknye ye.bukan ayahnye :P)

header ni hasil tangan dari kak mimi (boleh klik utk pergi ke blog die ye)u sayang!die ni sangat kreatif la kan bab bab nak edit mengedit ni.meh kite tengok hasil tangan beliau.syok betoi tengok orang kreatif ni.nak wat sendiri mmg la tak reti.


header-header blog-tgk tu.my first header pun ade kat situ
banner orang kawen jugak ade
(tuan punya banner pun ada)jimat kos!hehehehe
dan watermark juga :)

so korang berminat?harga sendiri tanye..tidakle die charge mahal.kalau untung korang leh dpt free.kan kak mimi kan?yang ni link ke facebook & blog dia ye.ha.kalau sape yang minat photoshop tu.kak mimi ni rajin bebeno mengajar / buat tutorial pasal PS.korang rajin2 la menuntut ilmu kat sane ye.



jom terjah jom!

13 comments:

Cik Qina said...

chantek weh benner abru.. hehe.. medina2.... geram btol...

eazy n atief said...

i loikeee.bile bukak je blog terus senyum sendiri.rase geram.padahal anak sendiri.haha

Syamilia said...

suka dan tergelak2 baca n3 ez ni...cute betoi.hahahaha...

baca ulang2 sebab seronok ni.hahaha

bz la kak mimi pasni...ekekekekeke

eazy n atief said...

kekeke :)
tu boh gambaq profile pun da mcm dr rozmey.tunjuk tangan dua2 kata best!

Syamilia said...

sjk ez tukar header, ari2 k.mimi nk tgk blog ez gak.hahaha

eazy n atief said...

buang tebiat la tu :)

sarah kalam said...

awk..smlm org mengoogle2 nk tukar font,then tjmpe blog this kakak..but nk bwt tu,saya kn buta it..tpi,one day msti kne tukar jgk dgn bantuan didaa...
da alang2 tjmpe kak mimi..tq la for the info utk tukar font k..
zati-cool new blog!!

Nabiel said...

eeeeeeeeeee~
cumelnye medina kt atas tuh!!
hehehe..
pasni msti smua nk msuk blog eazy.sjuk jek ati tgk=)

Syamilia said...

haha...see ez..mesti nk tgk lagi blog ni.hahaha

sarah...mimi ada gak terpikir nk buat tutorial tu semula in malay version. nnt mimi buat then info awk ok... :D

asna cute said...

Header cunnn! eazyyy.. besarkan siza front boleh? kecik sgt la yang.. susah ansa nk baca hehe :D

dak eina said...

cantiknya!!! bila header n blog dh kemas mesti nk update selalu je kan...

suezen said...

comel banner tuh!!!

nursuhada aziz said...

weeeeiiii!nak jugakkkkk.jelez i tau :)