Wednesday, February 23, 2011

CONTEST NAMA BABY SAYA

tengok my dear darlingsss.doc zue&sarah join contest ni.i pun naik join the club jugak.yuolls dah lupe ke i ni ade anak jugak :P



contest ni senang je,n menarik sgt :)


SYARAT :
1) anda mestilah ayah atau ibu kepada baby berkenaan dan mestilah seorang blogger,
2) Copy Banner di atas dan link kan
3) Buat satu entry menerangkan NAMA anak anda. Maksud nya. Siapa Yg Memilih dan Kenapa Nama itu dipilih.
4) Tinggalkan entry anda di ruangan entry ini.
5) dan menjadi Follower Idma Textile.

SOPHEA MEDINA BT MOHD ATIF

Nama baby saya?

Rasanya semua dah tau kot.yang tak tau mayb blogger baru yg tengok blog eazy ni.hehehehe.perasan popular je.nama baby saya SOPHEA MEDINA BT MOHD ATIF.yang bermaksud KOTA MADINAH YANG MENAWAN.siapa yang pilih?haaaa.hat ni yang susah.berebut-rebut nak memilih name anak.yelah.anak first sape tak excited kan.

Sophea dipilih oleh papa n medina dipilih oleh mama(EAZY lah tu).kombinasi/gabungan yang terbaik dipilih dari saringan nama-nama awal.hehehehe.kenapa pilih nama ni?nama yang sangat lembut dan mempunyai makna yang elok.(semoga medina menjadi anak yg baik kepada kami kelak.insyallah)

*psttt,nama bakal baby boleh tak?
we already got name for our second child!hahahaha

7 comments:

cendawanpink said...

hihii..comel nye bb naik kucen.. :D

Atiqah Adnan said...

best nama tuh.. eazy cari nama dari mane eak... share laa info..

Hazzy Ishak said...

i like first pic, tembam!!

EZAN IDMA said...

comellllnyee :) goodluck yee :) tq join

EZAN IDMA said...

name bakal baby tggu next contest ye. hehe :) btw semoga semuanya berjalan lancar :)

Juaini Juliet Jamaludin said...

oke pic Medina tunggang kucing tu memang cute gila! Cium Medina sikit :D

Uchi kay-f @hmad said...

dah dpt baby ke?