Tuesday, March 8, 2011

dah lama tak UPDATE

gila lama tak update,sedih tinggal kan blog ni terabai.sob sob.biasa lah.dah jadi bisnes woman.hek hek sambil jadi superwoman mmg mengharukan.buat pelbagai keje dalam satu masa.tapi badan tak kurus kurus jugak.sedih!

last week pegi pkns :) ada event catalyst sket kat situ.medina tak ikut.tinggal dengan nenek n babah die.we stay at HOTEL DE' ART(seksyen 7) shah alam.masha-allah.hotel budget yg sangat curlasss okay.warna warni sana sini.soooo cute(gambar tak ambik.kes kuar pagi balik tengah malam)

otw ke shah alam.PURA PURA senyum
chamworing adalah paling best jika kita jadi co pilot


pilot jugak tak puas hati,nk jugak gambar diambil

gambar memang malas nk edit,make up cam ape je kan?

dah lambat.conteng sikit sikit terus gerak.
pegi ikea jap pastu n terus check-in hotel.

cerita pasal event catalyst?esok kita sambung.dah letih nk tido dulu*rasa cam atif ni tidur tipu je pasal baru je seminit die naik katil die dah berdengkur.senang gile la orang laki nak tidur kan.


8 comments:

CikPuanMiera said...

oo dtg shah alam xjmpa akak pon eh. saje je taw

eazy n atief said...

kak :( takpe takpe pasni eazy selalu ada kat sana,sbb atif dok situ dah.hehe

wardah said...
This comment has been removed by the author.
wardah said...

oh eazy, dah lama follow eazy tapi baru eazy dealer catalyst. :)

Fanzi Ruji said...

wah, dah kurus..

. ::Aisha Jalaludin:: . said...

wah!! hotel de art 2 dpan umah pecok..hehe..

Amiizaa2001 said...

alallalala comelnya mama nie:):)

CikPuanMiera said...

mai sni roger akak taw.