Wednesday, February 9, 2011

serius!aku rindu gile.

ini dinamakan.PANTANG NAMPAK CAMERA

hari ni dah masuk 39 hari berpantang.sedang menunggu dalam debaran nak abeskan lagi berapa hari je ni.orang tua-tua kata,dah hujung2 ni la lagi kena jaga.kalau boleh duduk je jangan buat apa2(tu yang dok buat sekarang.hehehehe)

tapi kan.cuti ni tak de la relax sgt pun.alhamdulillah.sambutan & jualan VCO sangat2 menggalakkan.setiap hari nak kena control &manage order.letih.satu tangan buaikan medina.satu tangan reply email customer.fuuhhh

NI RINDU GILE HAL APE?

ha,first sekali rindu nak pijak lantai tanpa stokin.hahahaha.tapi kan.sekarang dah rasa syok pulak pakai stokin.bila lepas mandi cepat2 sarungkan stokin.sejuk laen macam je.

second,rindu nak drive kete.seyez.aritu pegi klinik c/up medina.naek kete pun rase cam laen.bergegar semacam.rase laen sgt.(my viva excident teruk.sekarang kat bengkel)adeyhla.

ketiga,rindu nak makeup.rindu gile gile gile!

last sekali,rindu nak makan pedas.sekarang sume makan yang angin2.yang tawar2.yang pucat2.hahahha.seakan2 tiada selera nak mengadap.tapi apa kan daya...PANTANG!


8 comments:

simon said...

sbr sbr..hehe
dh habeh pantang nnt wt la suma ye..
btw tahniah!

mr.syazwan said...

x rindu pd baju kebaya ketat ke??

mampu di sarungkan lagi x???


hahaha

=_=

.:Mrs. Engineer:. said...

sbr eh...tggl lg bape ari je lg... :)

Syamilia said...

sbr yer ez... :)

eintanliana said...

sbr ok..huhu..comel la pkai tudung gtuh..hehe..=)

Cik Yuyi said...

sis comel laa,suka tengok sis pakai shawl tu :)

eazy n atief said...

simon;tak lama lagi dah ni.syokk

wan;mstilah bolehhhh you,ni nak masuk keje nnti hari first nak pakai kebaya.hehe

yanie;yupyup.eazy habis pantang.awak pulak start

kak mimi;yup kak.esok kite jumpe

liana;thanks dear

cik yuyi;comot ni.mata lebam.

princess ida said...

nnt abis pantang nkn nandos..beli yg extra hot..ko blanje..settttt..