Thursday, February 10, 2011

terasa nak buat CONTEST!

oleh sebab boring n bulan depan adalah bulan yg paling banyak tinggalkan kenangan untuk eazy.eazy rase cam nak buat contest utk korang lah.yelah.yang mane silent or loyal reader blog ni.sambil2 tu boleh tambahkan kawan cyber ni :)

tapi masalahnye.nak buat contest ape eh?

cinta sejati/true love?

ade suggestion tak uolls?iolls tengah pening nak pikiaq ni. i buat contest ni sebab bulan depan adalah ANIBESERI IOLLS DENGAN PAKCIK ATIEF yang kepertama kalinya.ouhhhh ho!sekejap je dah satu tahun.sekejap je dah ade baby.sekejap je dah jadi tua.sekejap nye sekejap!


rasanya tema cinta cintun la yang sesuai kan?
bagi suggestion skit korangggg

& kalau ade sape2 nak sponsor hadiah pun dipersilakan ;)

7 comments:

Nabiel said...

wahhh~
hepy aniberseri~hehehe..
btlah contest impian anda di hri aniversry ke?nk hdiah ape..cmtuh laa..
mne tau ade yg leh smbg idea utk korang nti kn?=)

eazy n atief said...

hihi.i nk buat contest utk anda semua
nk bagi hadiah kat korang :)

nard.z said...

sis ez, buat contest buktikan cinta anda terhadap pasangan. dia sanggup buat apa. then letak picture berdua yang paling sweet and cool. hee. just suggestion. :)

lisszaa.. said...

akk stuju sgt dgn nard tu..
tp, akk nk suggest, ape yg berlaku sepanjang 1 tahun berkhawin..
dan ape kenangan yg paling romantik, lawak n sedih diorg dpt dlm tempoh tu.ok x??just bg idea je..

mr.syazwan said...

kalau tanpa contest bg macam tu lagi

F
U
U
U
Y
O
O
O

kot..

hahaha...

buat2 eazy. buat yg mantap2 dan hadiah pun mantap2 k

CTH CONTEST SEMPENA ANNIVERSARY:

pose2 di saat anda dan pasangan di malam pertama ok tu..

hahaha

(sah2 wan x masuk kan)

=_=

Cik Ruby said...

nak join! hihihi~

zoelalisa said...

nk join! :)