Monday, March 21, 2011

coconut shake :) shedapppp

pernah datang melaka?rasenye kalau datang jalan2 kat melaka ni.kiri kanan jalan korang akan jumpe coconut shake kan?kalau yang paling glamer rasenye coconut shake kat KLEBANG nun.tapi dalam banyak2 i prefer coconut shake kat alai :)

sangat sedap.pastu murah.hehehe.tapi kena tunggu turn la ye.tak lama sangat n tak seramai kat klebang.tapi seyez.berbaloi!dah la kalau order yang special.ice cream die letak byk.n die guna icecream walls/nestle kalau tak silap.bukan yang murah2 punye tau


ni list price die.murah kan?
tukang buat order team
yang pakai baju putih tu owner die
longgokan buah buah kelapa.berapa lori agaknye sehari eh?

muka seronok dapat coconut shake special :)

korang nak jugak?meh datang melaka meh.eazy belanja.hehe


12 comments:

Hazzy Ishak said...

orait!!

Atiqah Adnan said...

alai? kg akak tu area mane yang

sarah kalam said...

i da ade kat mlk...bile nk blnje tu??

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

kat alai area mana tu?

eazy n atief said...

kak tiqah.kat sekolah alai tu :)

dak eina said...

huhu nnt eina g melaka.. eina roger2 eazy tau!!

..+UpTownGurl+.. said...

sy rnh rse! kt klebang..mmg marvellous! nyum2..

Qarl said...

nak!

. ::Aisha Jalaludin:: . said...

nti pecok dtg.. nk k.kechix blanje gak r..huhu..

mungelily said...

waaa nmpk sangat sedapp!!
pernah rase tp d terengganu..
tp kat melaka xpernah lagiii huhu..

btw nice to meet your blog :)
sangat menarik utk sy layann =)

Noli said...

dah rasa sejuk perut teringat air kelapa..owhh bestnyee

BHAIHAQI COOL said...

Agghhhh , Aku dah Haga .. :-P