Wednesday, March 23, 2011

dari melaka kita ke KEDAH yaww!

saye hanye insan biasa.chewaaah~

ENTRY dah tunggang terbalik.so jangan pelik bila sekejap ada kat melaka,sekejap ada kat kedah,sekejap ade kat penang,sekejap ade kat london(melampau la tu kan)

sekarang sangat sangat sangat busy dengan bisnes i olls.sampaikan jam dah tunjuk pukul 1 pagi ni,i olls tengah mereply mesej customers.so soryyyy kalau eazy lambat reply.kadang2 amek mood sikit nak reply tu.tensen jugakkk u ollssss.keje seharian tak habis

eazy bisnes ape?ateeeee.tak tau lagi ke?bisnes kecik kecik je.jual minyak kelapa dara atau name glamernye VIRGIN COCONUL OIL gitchuuuu.keluaran CATALYST.tak tahu lagi?click link ni ye.rajin rajin sikit tangan tu kalau nak cantik :) EAZYCATALYST.COM

panjang pulak mukadimahnye ye,ye hari tu balik kedah.kami berkelah di SUNGAI SEDIM ke ayaq terjun SEDIM ke.tak tau nak habaq.yang penting ayaq dia sejuk wat terketaq ketaq kalau kita mandi.mari kita layan gambaq yu olls.

PERTAMA KALI menjejakkan kaki ke sini!besttt




nampak tenang?sungguh tidak.SANGAT DERASSSS!

medina tayang body.harap maaf


6 comments:

freakynaz said...

explicit abes gamba medina..ahahahah...

eazy n atief said...

:) medina sexayyyy

Atiqah Adnan said...

medina tak tahan sejuk tuh.. heee~

mungelily said...

nanti i email u ek..hihihi
setelah membaca catalyst u tu..
mcm berminat jerk...:)

anah said...

penah celebrate besday kt sedim..best2

Juaini Juliet Jamaludin said...

Medina sangat cute. Memang geram! Geram geram. Huhu.