Monday, May 16, 2011

serius rindu :'(

Bile dah sampai tahap sekarang ni bukan nak katekan tak bersyukur :( tapi bersyukur sangat sangat Ya Allah, kau murahkan rezeki kami sekeluarga dan bertambah tambah lagi sejak kehadiran sophea medina :))

.ALHAMDULILLAH - terima kasih sekali lagi Ya Allah.

Malas nak cerita pasal bisnes sebab ni bukan blog www.eazycatalyst.com :P

Sekarang eazy sangat enjoy dengan life sebagai Mama, PA , & DC Catalyst. Tapi agak berkejar jugak lah sana sini kan.mana nak pegi kejenye mane nak buat postage nye mane nak jaga medina nye.macam ni kurus la i lame-lame(oh itu tak mungkin)

tapi tu lah yang pelik,keje makin banyak,hati nak kate senang sangat pun takde lah.biase biase je.tapi BADAN MAKIN NAIK ni!dah fobia nak pegi timbang berat badan dan takut nak pakai kebaya.hahahaha!(kalau tak tu je uniform pegi office kan) menyesal hari tu tak ikat bedung lagi ketat ketat.perut dah ade spare tyre sikit!mencik!!!

sekarang ni tengah berusaha keras : tambah lagi aktiviti dan memenuhkan lagi seharian = PEGI AEROBIK lepas balik keje.fuhhhhh.memang mencungap la kan.lemak banyak la tu.hohohoho.


*update blog tanpa GAMBAR (biase le kat office kan) sumenye tak boleh =.=

4 comments:

eazy n atief said...

try try test komen kat sini :P

♥[akay]♥♥ said...

eazy dear.....
semoga stay heppy dgn kehidupan sekarang. kongsi la di blog cara2 nak jaga bdn or cara nak turunkan bdn. eazy still gojes uu. sharing is caring kan... :)

mungelily said...

tq,,,, =)

http://lilyecah.blogspot.com/2011/05/catalyst.html

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)