Monday, April 25, 2011

eazy masih di sini


hai semua :)))

sory sangat.rase nye dah nak berbulan kot eazy tak update blog.sory again.eazy tersangat-sangatlah busy sampaikan tak tau nak bahagikan masa camne lagi ni.hehehehe.dengan kerja office.dengan kerja eazycatalyst lagi.dan paling penting dengan si kecik sophea medina tu lagi.alahai.rasa macam nak bahagi tiga je badan ni kalau boleh.

kalau boleh la kan.tapi tulah.da takdir kena hadapi gak.chewah ayat kan.insyallah kalau da buka office Catalyst dekat Melaka nanti kuranglah sikit stress nak menguruskan kerja2 tu nanti..lepas ni da boleh bagi semua kerja tu dekat staff.

Sophea Medina dah 3 bulan.lagi 2 minggu je 4 bulan.


terlalu pantas waktu ni berlalu


3 comments:

mr.syazwan said...

chayok2..

wanita bekerjaya...

=_=

mungelily said...

dah besau dak medina nih ;D

Syimama said...

lama tak dtg cni..besa dah baby..happy2 family.