Monday, October 24, 2011

Im in Love with FAREEDA!

Kan eazy cakap before this .eazy ni memang jenis orang yang susahhh sangat nak beli barang.macam handbag,baju n kasut2.akan fikir sampai sepuluh kali bile nak keluar kan duit.bukan kedekut tapiiiii, ntah la cam risau duit tu membazir....trust me.ekekeke :)

tapi kan, sejak 1-2 bulan ni.eazy dah ter ketagih!adehhhh,ketagih beli tudung fareeda.Walaupun harga dia agak aummmmm! tapi kualiti n keselesaan die mmg tak dapat nak dibandingkan lagi.dia ada macam2 jenis.tapi buat masa ni eazy suke pakai selendang mawar ropol, suraya plain(tak ada ropol), n rozana brooch.

Memang sesuai dengan slogan die "Fareeda...Nyata Jelita". Kalau pakai sure rasa jelita je satu hari.hihihihi.Kalau korang rasa nak try jugak beli time raya haji ni.1-5 NOV , Fareeda ada wat sale up to 40%. So harga time tu memang best.Rugi kalau tak dapat kan tau .

Eazy pun ada pegi pencarian model(ada hati nak join,walaupunnnn ketinggian tak cukup) Hari Sabtu lepas,it was fun!Terpilih atau tidak sebagai finalis eazy tak kisah sebab eazy dah tau dah ramai yang super cantik dan sesuai jadi model.Apa2 pun semoga Tudung Fareeda menjadi kegilaan anda pula selepas ini :)))

*gambar jap lagi la eazy upload ye *

1 comment:

Nurul Ilyani said...

yanie pn suke ngn tudung fareeda...br ade 4helai...hehe